Konfirmations-
kjoler 2021

VIGTIG COVID-19 information:

Vi ombytter konfirmationskjolen, hvis den er blevet for lille, til en anden kjole fra vores lager. SIDSTE ombytningsdag er d. 31. Juli!

Hvis den nye kjole er billigere end den første kjole, udbetales differencen IKKE.

Hvis den nye kjole er dyre skal differencen betales.

Hvis vi skal bytte kjolen SKAL den være som på købstidspunktet (ingen brugsspor, pletter, lugt m.m.)

Kvitteringen SKAL medbringes – ingen undtagelse, da kjolerne kan købes andre steder, der kan have været afslag i pris m.m.

Skrædderen vil være klar igen til at tilrette den nye kjole i løbet af sommeren, men der skal I selv tage kontakt til skrædderen og booke tid hos dem, da vi ikke vil være indblandede pga. situationen. Skrædder: -dit skrædderi, Vester Fælledvej 14, Fjerritslev tlf.nr: 96 50 03 08

 

Så kan du godt begynde at glæde dig, hvis du er en 2021 konfirmand, på jagt efter yndlingskjolen.

I LUXUX vil du kunne prøve drømme konfirmationskjoler i de helt rigtige omgivelser. Salonen er nemlig indrettet i en tidligere kirke, i Nordjylland – tæt på Aabybro.  Vi fylder kirken med hundredvis af trendy konfirmations kjoler, og vil stå parat til at hjælpe dig, med at finde din yndlingskjole.

Se åbningstider i fanen øverst

Vi har mange hundrede nedsatte konfirmations kjoler I hele sæsonen, men starter udsalget i den første weekend i september, hvor der dermed er størst udvalg. Mange kjoler er nedsatte med 50%, mange er sat helt ned til 500,- (dette er hovedsageligt kjoler fra forrige kollektioner m.m.)

Vokser man fra kjolen, inden konfirmationen, har vi bytteret – også på nedsatte kjoler. (kjolen skal være som på købstidspunktet og kvittering skal medbringes)

Følg os på facebook (LUXUX konfirmation) og instagram (luxux.dk), og følg med i alle vores tiltag. Der kommer til at ske mange ting i konfirmationssæsonen, og vi glæder os til, at byde dig velkommen til landets absolut største konfirmationsmekka.

VI AFHOLDER 2 STORE MODESHOWS I EFTERÅRET 2020; MED DE NYE DESIGNS TIL 2021 KONFIRMANDERNE.

LUXUX

LUXUX

LUXUX Deluxe

LUXUX Deluxe

CoCo & Co

Vores kollektioner

Foruden vores egne eksklusive LUXUX kollektioner, har vi et stort udvalg af unika  kjoler som der kun er produceret ganske få af.

Har du specielle ønsker, kan vi hjælpe dig med at designe din helt egen unikke kjole, med udgangspunkt i en af vores egne modeller i salonen. Og er du en yderstørrelse kan vi også hjælpe dig. Vi har kjoler fra str. 28 til 56.

OBS!

Bemærk at mange af kjolerne har en lang produktionstid, så vi anbefaler, at du kommer INDEN jul, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Åbningstider

BEMÆRK! Specielle åbningstider – se fanen øverst

Vi forhandler vores kjoler i hele landet

Kan du ikke komme til LUXUX uden for Aabybro i Nordjylland, og ønsker du at få fingre i en af vores smukke kjoler, så se vores forhandlerliste. Her vil du kunne få al den hjælp du har brug for.

Forhandlerliste

Belle Robe v/Linda Nygaard Nielsen, Varde
Gitte’s Brudestue, Næstved
MetteDK, Holstebro