was successfully added to your cart.

Kurv

Hovedparten af vores kjoler bestiller vi hjem til den enkelte kunde. Og det selv om vi har 400 kjoler i butikken.

Alle kjoler der bestilles hjem inden 1. December, vil blive leveret  midt Februar. De konfirmander der har bestilt deres kjole i efterårsferien får dem leveret i begyndelsen af Februar.

Luxux kollektionen og Coco & Co, kan bestilles indtil 14. December, men disse kjoler bliver først leveret medio Marts, og så er det for sent for mange konfirmander. Vi kan heller ikke love at alle kjoler kan bestilles da, men en stor del af kollektionen kan.

Vi anbefaler , at hvis man ønsker at have det største udvalg, at man kommer i god tid. For vi kan ikke flytte produktionsdatoerne.

Vores LUXUX DELUXE kollektion kan ikke bestilles senere end 1 December. Efter denne dato sælger vi ud af de kjoler, vi har i butikken.

Vil du gerne vente med at købe fordi du er bange for at du ikke kan passe kjolen når det bliver forår, er der ikke noget at være bange for. Vi bytter gerne til en anden kjole i salonen. Og vores søde og hjælpsomme personale er gode til at vurdere, hvilken størrelse du skal bruge. Vi hjælper dig nemlig hele vejen.

luxuxdk

Author luxuxdk

More posts by luxuxdk

Udsalg i brude og konfirmationskjole afdelingerne

Gør en god handel!

Vi starter udsalg Fredag d 14. aug og Lørdag d. 15. aug. Denne weekend vil der være kæmpe besparelser på både brudekjoler og konfirmationskjoler op til 70%! Kom uden tidsbestilling! (MEN tag kun én person med, pga. corona)

Desuden holder vi udsalg i hele August måned, MANGE kjoler er sat ned, med store besparelser (Bestil tid)!

Book tid under fanen “book tid” øverst i højre hjørne og kom først i køen.

Begræns antallet af personer til en prøvning, men ha’ én med til at hjælpe dig i kjolerne.

SPAR 50% – 70%