1
1

Jeg, Anne Svalgaard Toftild er den kreative kvinde bag brudesalonen og tøjmærket LUXUX. Uddannet på den anerkendte designskole i Kolding, og med en uddannelse som frisør/makeup artist er jeg i stand til at hjælpe dig på bedste vis. Jeg designer enkle skandinaviske brudekjoler, og har en forkærlighed for lækre metervarer og en god pasform.
Foruden egne kollektioner forhandler LUXUX brudekjoler fra internationale modehuse der er udvalgt med omhu.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig, Kærlig hilsen Anne 

Danmarks unikke brudesalon

I luxux vil vi gerne give dig en unik oplevelse. Derfor har vi indrettet brudesalonen i en tidligere baptist kirke, der efter endt restaurering skaber de perfekte rammer når der skal prøves drømmekjoler. I vore smukke kirke, kan du i ro og mag, finde frem til drømmekjolen.

Vi  sætter en ære i at give dig en kyndig rådgivning, og tilbyder dig et af de absolut største udvalg af designer brudekjoler. Vi ser frem til at hjælpe dig.