Åbningstider og tidsbestilling

For brudene har vi åbent efter aftale. Ved brudekjoleprøvning er tidsbestilling nødvendig, da vi sætter 1 1/2 time af til dig med en personlig konsulent. 

Er du interesseret i vores UDSALGSAFDELING, kan du komme om fredagen fra 14-17.30, uden tidsbestilling. HUSK at tage en hjælper med. Hvis du har brug for det, kan du også bestille tid til denne afdeling både tirsdag, onsdag og torsdag, så har du en personlig konsulent tilrådighed i 1,5 time.

Tidsbestilling kan ske via vores online bookingsystem. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe og  har vi ikke mulighed for at tage telefonen, så venligst indtal en besked, og vi ringer tilbage så hurtigt som muligt. Du kan også sende en mail til info@luxux.dk og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vedlæg venligst telefonnummer i mailen. Som noget nyt kan du også booke online. Nederst på siden i højre hjørne, finder du en rød “kontakt” knap, tryk på den og book. 

OBS: Tidsbestilling er IKKE nødvendig for konfirmander.

ÅBNINGSTIDER FOR KONFIRMANDER

Kirken: Gl. landevej i Birkelse:

OBS: Tidsbestilling er IKKE nødvendig for konfirmander

I KIRKEN i Birkelse

Uge 5 – 10

Mandag: LUKKET

Tirsdag: LUKKET

Onsdag: LUKKET

Torsdag: LUKKET

Fredag: 14.00 – 17.30

Lørdag: 10.00 – 15.00

Søndag: LUKKET

ÅBNINGSTIDER FOR BRUDE:

MANDAG  LUKKET

TIRSDAG   10-17.30 – Tidsbestilling nødvendig

ONSDAG   10 – 17.30 – Tidsbestilling nødvendig

TORSDAG 10 – 17.30 –  Tidsbestilling nødvendig

FREDAG    10-17.30 – Tidsbestilling nødvendig -Dog åbent i udsalgsafdeling fra 14-17.30 uden tidsbestilling.

LØRDAG   10-15 – Tidsbestilling nødvendig

Vi tager dog KUN imod booking af brude til udsalgsafdelingen tirsdag, onsdag og torsdag

Har du brug for at komme uden for vores normale åbningstid, eller er vi fuldt booket op, så giv os et ring på 28933300. Vi holder åbent for dig, når du har tid, og mulighed.

Er du interesseret i vores UDSALGSAFDELING, kan du komme om fredagen fra 14-17.30, uden tidsbestilling. Husk at tage en hjælper med, da vi ikke nødvendigvis har tid/mulighed for at hjælpe dig i alle kjolerne. Hvis du har brug for det, kan du også bestille tid til denne afdeling, dog KUN tirsdage, onsdage og torsdage, så har du en personlig konsulent tilrådighed i 1,5 time.

Dominiss
Brudekjoler
Konfirmation