Velkommen til

et slaraffenland for konfirmanden

Konfirmationskjoler 2024

LUXUX i Birkelse

KONFIRMATIONSKJOLER 2024 – Kollektionerne for 2024 konfirmanderne bliver præsenteret til september. HUSK at købe kjolen i god tid (gerne inden jul) så du ikke går forgæves efter farvoritten.

I LUXUX har vi vores egne kollektioner til konfirmanden der ønsker en smuk og eksklusiv udført konfirmationskjole. Kollektionen af kjoler er meget omfattende og spænder vidt ,fra de helt enkle til de mest overdådige og trendy styles.

Hver enkelt konfirmand er unik og derfor er det vigtigt at konfirmanden får det der passer til hendes stil og som sidder godt uanset hvilken størrelse eller højde man har.

Vi sætter en ære i at yde den bedste service så konfirmanden får den bedste oplevelse.

Vi holder til i en tidligere baptist kirke og har plads og rum til at der kan være mange konfirmander i brudesalonen af gangen, uden at man føler at man står på nakken af hinanden. Og så har vi desuden et af de største og mest varierede udvalg i landet. Derfor kører vores kunder gerne langt for at finde yndlingskjolen hos Luxux.

Se åbningstider og book tid i fanen øverst.

Følg os på Facebook (LUXUX konfirmation) og Instagram (luxux.dk), og følg med i alle vores tiltag. Der kommer til at ske mange ting i konfirmationssæsonen, og vi glæder os til, at byde dig velkommen til landets absolut største konfirmationsmekka.

Bytteret

Vokser man fra kjolen, inden konfirmationen, har vi, som de eneste i Nordjylland, bytteret – også på nedsatte kjoler. Da dette er en ekstra service for vores kunder, har vi nogle forventninger og begrænsninger i forbindelse med ombytning:

Hvis vi skal bytte kjolen SKAL den være som på købstidspunktet (ingen brugsspor, pletter, lugt m.m.) Kvitteringen SKAL medbringes – ingen undtagelse, da kjolerne også kan købes hos vores forhandlere. Vi giver ikke penge retur og en evt. difference udbetales ikke. Vi bytter kjolen til en anden fra vores lager og kan dermed ikke garantere, at det kan blive den samme kjole.

Vi har specielle byttedage og kjolerne kan KUN byttes disse dage!  Konfirmanden må kun have én voksen med og vær opmærksom på at ventetid kan forekomme. Se vores byttedage under åbningstider.

 Skrædderi/tilretning

Mod betaling bliver kjolen tilrettet hos skrædderen inden den store dag. Der er mulighed for, at få sat nåle i her hos os, hvorefter skrædderen tager den med i systuen for at sy den.
Følgende dage har vi besøg af skrædderne:
d. 23. marts, d. 13. april og d. 27. april
Udover disse dage, er der mulighed for at få kjolen tilpasset i systuen i Fjerritslev.
HUSK at I SKAL have en tid til tilpasning.
Booking af tid og afregning foregår hos skrædderen. Kontakt dem på akn@tojmageren.dk, via sms på 29 82 19 69 eller ring på 96 500 308 for tidsbestilling og yderligere info.
I kan IKKE bestille tid via os og vi kan ikke svare på skrædder relaterede spørgsmål.

Populære kjoler

Elsa

Vidunderlig kjole, med lukket blonde ryg og flotte trompet ærmer.

Nuga

Skøn slå-om kjole, med bælte taljen og v-udskæring, som passer godt til en halskæde.

Signe

Elegant og enkel kjole i blødt chiffon med trompet ærmer og sød krave.

Rachel

Sød kjole med et skrå skørt og fin blonde

Norah

Flot kjole med fine detaljer og trompet ærmer.

Patti

Spændende kjole med bare skuldre og fede ærmer. Til hende der tør at skille sig ud!

Vores kollektioner

Se LUXUX Delux kollektion

Vores kollektioner

Foruden vores egne eksklusive LUXUX kollektioner, har vi et stort udvalg af unika  kjoler som der kun er produceret ganske få af.

Er du en yderstørrelse, har du meget lange ben eller andre behov, kan vi også hjælpe dig. Vi har kjoler fra str. 28 til 56.

OBS!

Bemærk at mange af kjolerne har en lang produktionstid, så vi anbefaler, at du kommer INDEN 1. december, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Åbningstider

BEMÆRK! Specielle åbningstider – se fanen øverst

 

Vi forhandler vores kjoler i hele landet

Kan du ikke komme til LUXUX uden for Aabybro i Nordjylland, og ønsker du at få fingre i en af vores smukke kjoler, så se vores forhandlerliste. Her vil du kunne få al den hjælp du har brug for.

Forhandlerliste

Belle Robe v/Linda Nygaard Nielsen, Varde

MetteDK, Holstebro

Unique, Bjerringbro

Budolfsens I/S, Børkop

 

Hør Anne fortælle om vores konfirmationskjoler

Se videoen