Konfirmations-
kjoler 2022

Billederne af 2022 kollektionen bliver offentliggjort d. 10/10-21

LUXUX I BIRKELSE

I LUXUX vil du kunne prøve drømme konfirmationskjoler i de helt rigtige omgivelser. Salonen er nemlig indrettet i en tidligere kirke, i Nordjylland – tæt på Aabybro.  Vi har fyldt kirken med hundredvis af trendy konfirmations kjoler, og vi vil stå parat til at hjælpe dig, med at finde din yndlingskjole.

Se åbningstider og book tid i fanen øverst.

Vi har mange hundrede konfirmations kjoler I hele sæsonen og er derfor altid i stand til at hjælpe jer.

Følg os på Facebook (LUXUX konfirmation) og Instagram (luxux.dk), og følg med i alle vores tiltag. Der kommer til at ske mange ting i konfirmationssæsonen, og vi glæder os til, at byde dig velkommen til landets absolut største konfirmationsmekka.

Bytteret

Vokser man fra kjolen, inden konfirmationen, har vi, som de eneste i Nordjylland, bytteret – også på nedsatte kjoler.

Hvis vi skal bytte kjolen SKAL den være som på købstidspunktet (ingen brugsspor, pletter, lugt m.m.) Kvitteringen SKAL medbringes – ingen undtagelse, da kjolerne også kan købes hos vores forhandlere. Vi giver ikke penge retur og en evt difference udbetales ikke. Vi har specielle byttedage og kjolerne kan KUN byttes disse dage!

Se årets kollektioner herunder

LUXUX Kollektion

LUXUX Delux kollektion

CoCo & Co – by LUXUX

Vores kollektioner

Foruden vores egne eksklusive LUXUX kollektioner, har vi et stort udvalg af unika  kjoler som der kun er produceret ganske få af.

Har du specielle ønsker, kan vi hjælpe dig med at designe din helt egen unikke kjole, med udgangspunkt i en af vores egne modeller i salonen. Og er du en yderstørrelse kan vi også hjælpe dig. Vi har kjoler fra str. 28 til 56.

OBS!

Bemærk at mange af kjolerne har en lang produktionstid, så vi anbefaler, at du kommer INDEN 1. december, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Åbningstider

BEMÆRK! Specielle åbningstider – se fanen øverst

Vi forhandler vores kjoler i hele landet

Kan du ikke komme til LUXUX uden for Aabybro i Nordjylland, og ønsker du at få fingre i en af vores smukke kjoler, så se vores forhandlerliste. Her vil du kunne få al den hjælp du har brug for.

Forhandlerliste

Belle Robe v/Linda Nygaard Nielsen, Varde

Gitte’s Brudestue, Næstved

MetteDK, Holstebro

Unique, Bjerringbro

Brud, fest og sy, Lem st.