Konfirmations-
kjoler 2021

Så kan du godt begynde at glæde dig, hvis du er en 2021 konfirmand, på jagt efter yndlingskjolen.

I LUXUX vil du kunne prøve drømme konfirmationskjoler i de helt rigtige omgivelser. Salonen er nemlig indrettet i en tidligere kirke, i Nordjylland – tæt på Aabybro.  Vi har åbent uden tidsbestilling fredag: 14-17.30 og Lørdag 10.00 – 15.00.  Vi fylder kirken med hundredvis af trendy konfirmations kjoler, og vil stå parat til at hjælpe dig, med at finde din yndlingskjole.

Vi har mange nedsatte kjoler I hele sæsonen.

Følg os på facebook (LUXUX konfirmation) og instagram (luxux.dk), og følg med i alle vores tiltag. Der kommer til at ske mange ting i konfirmationssæsonen, og vi glæder os til, at byde dig velkommen til landets absolut største konfirmationsmekka.

LUXUX

LUXUX

LUXUX Deluxe

LUXUX Deluxe

CoCo & Co

Vores kollektioner

Foruden vores egne eksklusive LUXUX kollektioner, har vi et stort udvalg af unika  kjoler som der kun er produceret ganske få af.

Har du specielle ønsker, kan vi hjælpe dig med at designe din helt egen unikke kjole, med udgangspunkt i en af vores egne modeller i salonen. Og er du en yderstørrelse kan vi også hjælpe dig. Vi har kjoler fra str. 28 til 56.

OBS!

Bemærk at mange af kjolerne har en lang produktionstid, så vi anbefaler, at du kommer INDEN jul, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Åbningstider

BEMÆRK! Det er ikke nødvendigt at booke tid til prøvning af konfirmationskjoler fredage, lørdage, udvalgte søndage samt uge 42. Tjek åbningstider øverst i menuen.

Vi forhandler vores kjoler i hele landet

Kan du ikke komme til LUXUX uden for Aabybro i Nordjylland, og ønsker du at få fingre i en af vores smukke kjoler, så se vores forhandlerliste. Her vil du kunne få al den hjælp du har brug for.

Forhandlerliste

Belle Robe v/Linda Nygaard Nielsen, Varde
Brud Fest og Sy v/Gurli Jakobsen, Lem st
Brudekjoler Laila Helt, Gråsten
Bryllupskjolen, Roskilde
Gitte Dahlhus Design, Fredericia
Gitte’s Brudestue, Næstved
Lille Spejl, Nykøbing F
Lykke Brudekjoler v/Charlotte Tiedebøhl, Ølstykke
MetteDK, Holstebro
Søstrene Skaarup v/Anne Grethe, Snedsted