Konfirmations-
kjoler 2021

Så kan du godt begynde at glæde dig, hvis du er en 2021 konfirmand, på jagt efter yndlingskjolen.

Kirken/butikken er fyldt med de nye kollektioner – men vær opmærksom på, at der er kortere bestillings frist end normalt, pga. covid19.

I år SKAL kjolen være bestilt inden d. 1. December!

Vi har selvfølgelig stadig kjoler, som sælges ‘off the rack’, altså direkte fra bøjle til dig som kunde, efter denne dato, men har du udset dig en speciel kjole, så kan vi ikke længere garantere, at vi har den. Derudover kan vi heller ikke bestille kjoler med ekstra længde, ændrede ærmer og/eller skørt, samt kjoler i store størrelser, så det vil være en fordel allerede nu, at vide hvad du går efter og er du langbenet eller en plussize, så få fundet din kjole inden d. 1. december!

UDSALG

Er du interesseret i vores nedsatte konfirmationskjoler kan du bestille tid tirsdage, onsdage, torsdage, fredage eller lørdage 🙂

LUXUX I BIRKELSE

I LUXUX vil du kunne prøve drømme konfirmationskjoler i de helt rigtige omgivelser. Salonen er nemlig indrettet i en tidligere kirke, i Nordjylland – tæt på Aabybro.  Vi fylder kirken med hundredvis af trendy konfirmations kjoler, og vil stå parat til at hjælpe dig, med at finde din yndlingskjole.

Se åbningstider og book tid i fanen øverst.

Vi har mange hundrede nedsatte konfirmations kjoler I hele sæsonen, men starter udsalget i September, hvor der dermed er størst udvalg. Mange kjoler er nedsatte med 50%, mange er sat helt ned til 500,- (dette er hovedsageligt kjoler fra forrige kollektioner m.m.)

Vokser man fra kjolen, inden konfirmationen, har vi, som de eneste i Nordjylland, bytteret – også på nedsatte kjoler. (kjolen skal være som på købstidspunktet og kvittering skal medbringes)

Følg os på Facebook (LUXUX konfirmation) og Instagram (luxux.dk), og følg med i alle vores tiltag. Der kommer til at ske mange ting i konfirmationssæsonen, og vi glæder os til, at byde dig velkommen til landets absolut største konfirmationsmekka.

VIGTIG COVID-19 information

Ved prøvning af konfirmationskjole er det vigtigt, at man medbringer en max. to voksne pr. konfirmand.

Alle kjoler kan byttes, hvis man vokser fra den. Hvis vi skal bytte kjolen SKAL den være som på købstidspunktet (ingen brugsspor, pletter, lugt m.m.) Kvitteringen SKAL medbringes – ingen undtagelse, da kjolerne også kan købes hos vores forhandlere, og der kan have været afslag i pris m.m.

Se årets kollektioner herunder

LUXUX Harmony 2021

LUXUX

CoCo & Co – by LUXUX

LUXUX Delux Feel 2021

LUXUX

LUXUX Delux

LUXUX Delux

Vores kollektioner

Foruden vores egne eksklusive LUXUX kollektioner, har vi et stort udvalg af unika  kjoler som der kun er produceret ganske få af.

Har du specielle ønsker, kan vi hjælpe dig med at designe din helt egen unikke kjole, med udgangspunkt i en af vores egne modeller i salonen. Og er du en yderstørrelse kan vi også hjælpe dig. Vi har kjoler fra str. 28 til 56.

OBS!

Bemærk at mange af kjolerne har en lang produktionstid, så vi anbefaler, at du kommer INDEN 1. december, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Åbningstider

BEMÆRK! Specielle åbningstider – se fanen øverst

Vi forhandler vores kjoler i hele landet

Kan du ikke komme til LUXUX uden for Aabybro i Nordjylland, og ønsker du at få fingre i en af vores smukke kjoler, så se vores forhandlerliste. Her vil du kunne få al den hjælp du har brug for.

Forhandlerliste

Belle Robe v/Linda Nygaard Nielsen, Varde

Gitte’s Brudestue, Næstved

MetteDK, Holstebro

Unique, Bjerringbro