Velkommen til

et slaraffenland for konfirmanden

Konfirmationskjoler 2025

Konfirmationskjole sæson 2025

Starter i september 2024, med et kæmpe udsalg, hvor tidligere kollektioner vil være sat ned med minimum 50%! Så kom i god tid og spar en masse penge.

De nye kollektioner 2025 bliver præsenteret lige inden efterårsferien, hvor der vil være mulighed for, at se og prøve dem her i butikken 🙂 

 

 

Nye mærker i LUXUX i Birkelse

Foruden vores LUXUX DELUX mærke, så vil vi i 2025 også have kjoler fra FE kollektionen og fra COCO kollektionen

 

Fe er en ny kollektion som bliver præsenteret her i LUXUX. Fe er et budget venligt mærke og priserne vil ligge på cirka 2000,- Se Fe kjolerne her.

Coco er også en ny kollektion som bliver præsenteret her i LUXUX. Coco er en  unik kollektion, hvor pigerne, får mulighed for at designe deres helt egen kjole! Se Coco kjolerne her på siden til august.

 

Alle kollektionerne for 2025 er i butikken fra uge 42. HUSK at købe kjolen i god tid (gerne inden jul) så du ikke går forgæves efter favoritten.

I LUXUX har vi vores egne kollektioner til konfirmanden der ønsker en smuk og eksklusiv udført konfirmationskjole. Kollektionen af kjoler er meget omfattende og spænder vidt, fra de helt enkle til de mest overdådige og trendy styles.

Hver enkelt konfirmand er unik og derfor er det vigtigt at konfirmanden får det der passer til hendes stil og som sidder godt uanset hvilken størrelse eller højde man har.

Vi sætter en ære i at yde den bedste service så konfirmanden får den bedste oplevelse.

Vi holder til i en tidligere baptist kirke og har plads og rum til at der kan være mange konfirmander i brudesalonen af gangen, uden at man føler, at man står på nakken af hinanden. Og så har vi desuden et af de største og mest varierede udvalg i landet. Derfor kører vores kunder gerne langt for at finde yndlingskjolen hos Luxux.

Se åbningstider og book tid i fanen øverst.

Følg os på Facebook (LUXUX konfirmation) og Instagram (luxux.dk), og følg med i alle vores tiltag. Der kommer til at ske mange ting i konfirmationssæsonen, og vi glæder os til, at byde dig velkommen til landets absolut største konfirmationsmekka.

Bytteret

Vokser man fra kjolen, inden konfirmationen, har vi, som de eneste i Nordjylland, bytteret – også på nedsatte kjoler. Da dette er en ekstra service for vores kunder, har vi nogle forventninger og begrænsninger i forbindelse med ombytning:

Hvis vi skal bytte kjolen SKAL den være som på købstidspunktet (ingen brugsspor, pletter, lugt m.m.) Kvitteringen SKAL medbringes – ingen undtagelse, da kjolerne også kan købes hos vores forhandlere. Vi giver ikke penge retur og en evt. difference udbetales ikke. Vi bytter kjolen til en anden fra vores lager og kan dermed ikke garantere, at det kan blive den samme kjole.

Vi har specielle byttedage og kjolerne kan KUN byttes disse dage!  Konfirmanden må kun have én voksen med og vær opmærksom på at ventetid kan forekomme. Se vores byttedage under åbningstider.

 Skrædderi/tilretning

Mod betaling bliver kjolen tilrettet hos skrædderen inden den store dag. Vi kan anbefale en skrædder – eller I kan selv finde en.
Booking af tid og afregning foregår hos skrædderen. Vores mest brugte skrædder ligger i Fjerritslev. Kontakt dem på akn@tojmageren.dk, via sms på 29 82 19 69 eller ring på 96 500 308 for tidsbestilling og yderligere info.
I kan IKKE bestille tid via os og vi kan ikke svare på skrædder relaterede spørgsmål.

Hør Anne fortælle om vores konfirmationskjoler

Se videoen

Vi holder lukket til d. 5 september!

Men vi starter september med et kæmpe UDSALG!

SPAR MANGE PENGE

på både brudekjoler og konfirmationskjoler!

Medbring MAX 2 personer til prøvningen.

Se åbningstider i fanen øverst