Velkommen til

et slaraffenland for konfirmanden

Konfirmationskjoler 2023

LUXUX i Birkelse

Konfirmationssæsonen 2023 starter i uge 42 .( Læs mere under tidsbestilling ).

Udsalget af udgåede kjoler sker fredage og lørdage i September, hvor man kan komme uden tidsbestilling. Vokser man fra kjolen gælder vores bytteret også nedsatte kjoler, så man behøver ikke at være nervøs for om man vokser fra kjolen.

KONFIRMATIONSKJOLER 2023

I LUXUX har vi vores egne kollektioner til konfirmanden der ønsker en smuk og eksklusiv udført konfirmationskjole. Kollektionen af kjoler er meget omfattende og spænder vidt ,fra de helt enkle til de mest overdådige og trendy styles.

Hver enkelt konfirmand er unik og derfor er det vigtigt at konfirmanden får det der passer til hendes stil og som sidder godt uanset hvilken størrelse eller højde man har.

Vi sætter en ære i at yde den bedste service så konfirmanden får den bedste oplevelse.

Vi holder til i en tidligere baptist kirke og har plads og rum til at der kan være mange konfirmander i brudesalonen af gangen, uden at man føler at man står på nakken af hinanden. Og så har vi desuden et af de største og mest varierede udvalg i landet. Derfor kører vores kunder gerne langt for at finde yndlingskjolen hos Luxux.

En stor del af kollektionen vil blive vist på hjemmesiden omkring 1 Oktober, og via et online modeshow. Datoen for hvornår vi går online  med modeshowet vil blive oplyst senere. Vi holder ikke et modeshow hvor man fysisk kan møde op i kirken.

Se åbningstider og book tid i fanen øverst.

Følg os på Facebook (LUXUX konfirmation) og Instagram (luxux.dk), og følg med i alle vores tiltag. Der kommer til at ske mange ting i konfirmationssæsonen, og vi glæder os til, at byde dig velkommen til landets absolut største konfirmationsmekka.

Bytteret

Vokser man fra kjolen, inden konfirmationen, har vi, som de eneste i Nordjylland, bytteret – også på nedsatte kjoler. Da dette er en ekstra service for vores kunder, har vi nogle forventninger og begrænsninger i forbindelse med ombytning:

Hvis vi skal bytte kjolen SKAL den være som på købstidspunktet (ingen brugsspor, pletter, lugt m.m.) Kvitteringen SKAL medbringes – ingen undtagelse, da kjolerne også kan købes hos vores forhandlere. Vi giver ikke penge retur og en evt. difference udbetales ikke. Vi bytter kjolen til en anden fra vores lager og kan dermed ikke garantere, at det kan blive den samme kjole.

Vi har specielle byttedage og kjolerne kan KUN byttes disse dage!  Konfirmanden må kun have én voksen med og vær opmærksom på at ventetid kan forekomme.

 Skrædderi/tilretning

Mod betaling bliver kjolen tilrettet hos skrædderen inden den store dag. Der er mulighed for, at få sat nåle i her hos os, hvorefter skrædderen tager den med i systuen for at sy den.
Følgende dage har vi besøg af skrædderne:
(NYE datoer bliver lagt op 2023)
Udover disse dage, er der mulighed for at få kjolen tilpasset i systuen i Fjerritslev.
HUSK at I SKAL have en tid til tilpasning.
Booking af tid og afregning foregår hos skrædderen. Kontakt dem på akn@tojmageren.dk, via sms på 29 82 19 69 eller ring på 96 500 308 for tidsbestilling og yderligere info.
I kan IKKE bestille tid via os og vi kan ikke svare på skrædder relaterede spørgsmål.

Populære kjoler

Elsa

Vidunderlig kjole, med lukket blonde ryg og flotte trompet ærmer.

Nuga

Skøn slå-om kjole, med bælte taljen og v-udskæring, som passer godt til en halskæde.

Signe

Elegant og enkel kjole i blødt chiffon med trompet ærmer og sød krave.

Rachel

Sød kjole med et skrå skørt og fin blonde

Norah

Flot kjole med fine detaljer og trompet ærmer.

Patti

Spændende kjole med bare skuldre og fede ærmer. Til hende der tør at skille sig ud!

Vores kollektioner

Se LUXUX Delux kollektion

Vores kollektioner

Foruden vores egne eksklusive LUXUX kollektioner, har vi et stort udvalg af unika  kjoler som der kun er produceret ganske få af.

Er du en yderstørrelse, har du meget lange ben eller andre behov, kan vi også hjælpe dig. Vi har kjoler fra str. 28 til 56.

OBS!

Bemærk at mange af kjolerne har en lang produktionstid, så vi anbefaler, at du kommer INDEN 1. december, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Åbningstider

BEMÆRK! Specielle åbningstider – se fanen øverst

 

Vi forhandler vores kjoler i hele landet

Kan du ikke komme til LUXUX uden for Aabybro i Nordjylland, og ønsker du at få fingre i en af vores smukke kjoler, så se vores forhandlerliste. Her vil du kunne få al den hjælp du har brug for.

Forhandlerliste

Belle Robe v/Linda Nygaard Nielsen, Varde

MetteDK, Holstebro

Unique, Bjerringbro

Budolfsens I/S, Børkop

 

Hør Anne fortælle om vores konfirmationskjoler

Se videoen

Vi gør nu klar til den nye konfirmand sæson 2023

og vi glæder os til at tage imod 2023 konfirmanderne her i september,

hvor vi starter sæsonen med et stort udsalg.

I uge 41 vil den nye kollektion blive afsløret ved et modeshow

og derefter er det muligt at prøve kjolerne i butikken 🙂

Vi har åbent fredage og lørdage i september – uden tidsbestilling.

I uge 42 har vi åbent uden tidsbestilling alle dage undtagen søndag.

(se åbningstider i fanen øverst)

Vi ses snart!