Konfirmations-
kjoler 2020

Så kan du godt begynde at glæde dig, hvis du er en 2020 konfirmand, på jagt efter yndlingskjolen.

I LUXUX vil du kunne prøve drømme konfirmationskjoler i de helt rigtige omgivelser. Salonen er nemlig indrettet i en tidligere kirke, i Nordjylland – tæt på Aabybro. Og i konfirmations sæsonen, der bliver sparket i gang i efterårsferien (fra lørdag d. 10. oktober til søndag d. 18. oktober, hvor vi har åbent alle dage uden tidsbestilling. Mandag til fredag: 10-17.30 – Lørdag og søndag 10-15.00), omdanner vi kirken til et drømmeunivers for kommende konfirmander. Vi fylder kirken med hundredvis af trendy konfirmations kjoler, og vil stå parat til at hjælpe dig, med at finde din yndlingskjole.

Følg os på facebook (LUXUX konfirmation) og instagram (luxux.dk), og følg med i alle vores tiltag. Der kommer til at ske mange ting i konfirmationssæsonen, og vi glæder os til at byde dig velkommen til landets absolut største konfirmationsmekka.

LUXUX

LUXUX Deluxe

CoCo & Co

Vores kollektioner

Foruden vores egne eksklusive LUXUX kollektioner, har vi et stort udvalg af unika  kjoler som der kun er produceret ganske få af.

Har du specielle ønsker, kan vi hjælpe dig med at designe din helt egen unikke kjole, med udgangspunkt i en af vores egne modeller i salonen. Og er du en yderstørrelse kan vi også hjælpe dig. Vi har kjoler fra str. 28 til 52.

OBS!

Bemærk at mange af kjolerne har en lang produktionstid, så vi anbefaler, at du kommer i så god tid, at vi kan hjælpe dig  bedst muligt.

Åbningstider

BEMÆRK! Det er ikke nødvendigt at booke tid til prøvning af konfirmationskjoler fredage, lørdage, udvalgte søndage samt uge 42.

Vi forhandler vores kjoler i hele landet

Kan du ikke komme til LUXUX uden for Aabybro i Nordjylland, og ønsker du at få fingre i en af vores smukke kjoler, så se vores forhandlerliste nederst her på siden. Her vil du kunne få al den hjælp du har brug for.

Se vores reklamevideo for konfirmandkollektionen 2019