Konfirmations-
kjoler 2019

Så kan du godt begynde at glæde dig, hvis du er en kommende konfirmand, på jagt efter yndlingskjolen.

OBS: Tidsbestilling er ikke nødvendig for konfirmander.

I LUXUX vil du kunne prøve drømme konfirmationskjoler i de helt rigtige omgivelser. Salonen er nemlig indrettet i en tidligere kirke. Og i konfirmations sæsonen, der bliver sparket i gang i efterårsferien uge 41, omdanner vi kirken til et drømmeunivers for kommende konfirmander. Vi fylder kirken med hundredvis af trendy konfirmations kjoler, og vil stå parat til at hjælpe dig med at finde din yndlingskjole.

Følg os på facebook (LUXUX konfirmation) og instagram (luxux.dk), og følg med i alle vores tiltag. Der kommer til at ske mange ting i konfirmationssæsonen, og vi glæder os til at byde dig velkommen til landets største konfirmationsmekka.

LUXUX

LUXUX Deluxe

CoCo & Co

Vores kollektioner

Foruden vores egne eksklusive LUXUX kollektioner, har vi et stort udvalg af unika  kjoler som der kun er produceret ganske få af.

Har du specielle ønsker, kan vi hjælpe dig med at designe din helt egen unikke kjole, med udgangspunkt i en af vores egne modeller i salonen. Og er du en yderstørrelse kan vi også hjælpe dig.

OBS!

Bemærk at mange af kjolerne har en lang produktionstid, så vi anbefaler, at du kommer i så god tid, at vi kan hjælpe dig  bedst muligt.

Åbningstider

BEMÆRK! Det er ikke nødvendigt at booke tid til prøvning af konfirmationskjoler. 

Vi forhandler vores kjoler i hele landet

Kan du ikke komme til LUXUX uden for Aabybro i Nordjylland, og ønsker du at få fingre i en af vores smukke kjoler, så se vores forhandlerliste nederst her på siden. Her vil du kunne få al den hjælp du har brug for. Ydermere har vi en POP-UP store i Shoppen i Aalborg, City Syd. Shoppen er åben fra 28 september til og med 31 januar. Se vores åbningstider i Shoppen samt i kirken for konfirmander under “åbningstider”

Se vores reklamevideo for konfirmandkollektionen 2019