Velkommen til

et slaraffenland for konfirmanden

Konfirmationskjoler 2024

NYHED 2024

 

 

 

 

 

Nyt mærke i LUXUX i Birkelse

 

Vi introducerer et helt nyt mærke; Fe 

 

 

Fe er en ny kollektion som bliver præsenteret her i LUXUX. Fe er et budget venligt mærke og priserne vil ligge på cirka 2000,- Se Fe kjolerne her.

 

Alle kollektionerne for 2024 er i butikken fra uge 42. HUSK at købe kjolen i god tid (gerne inden jul) så du ikke går forgæves efter favoritten.

I LUXUX har vi vores egne kollektioner til konfirmanden der ønsker en smuk og eksklusiv udført konfirmationskjole. Kollektionen af kjoler er meget omfattende og spænder vidt, fra de helt enkle til de mest overdådige og trendy styles.

Hver enkelt konfirmand er unik og derfor er det vigtigt at konfirmanden får det der passer til hendes stil og som sidder godt uanset hvilken størrelse eller højde man har.

Vi sætter en ære i at yde den bedste service så konfirmanden får den bedste oplevelse.

Vi holder til i en tidligere baptist kirke og har plads og rum til at der kan være mange konfirmander i brudesalonen af gangen, uden at man føler at man står på nakken af hinanden. Og så har vi desuden et af de største og mest varierede udvalg i landet. Derfor kører vores kunder gerne langt for at finde yndlingskjolen hos Luxux.

Se åbningstider og book tid i fanen øverst.

Følg os på Facebook (LUXUX konfirmation) og Instagram (luxux.dk), og følg med i alle vores tiltag. Der kommer til at ske mange ting i konfirmationssæsonen, og vi glæder os til, at byde dig velkommen til landets absolut største konfirmationsmekka.

Bytteret

Vokser man fra kjolen, inden konfirmationen, har vi, som de eneste i Nordjylland, bytteret – også på nedsatte kjoler. Da dette er en ekstra service for vores kunder, har vi nogle forventninger og begrænsninger i forbindelse med ombytning:

Hvis vi skal bytte kjolen SKAL den være som på købstidspunktet (ingen brugsspor, pletter, lugt m.m.) Kvitteringen SKAL medbringes – ingen undtagelse, da kjolerne også kan købes hos vores forhandlere. Vi giver ikke penge retur og en evt. difference udbetales ikke. Vi bytter kjolen til en anden fra vores lager og kan dermed ikke garantere, at det kan blive den samme kjole.

Vi har specielle byttedage og kjolerne kan KUN byttes disse dage!  Konfirmanden må kun have én voksen med og vær opmærksom på at ventetid kan forekomme. Se vores byttedage under åbningstider.

 Skrædderi/tilretning

Mod betaling bliver kjolen tilrettet hos skrædderen inden den store dag. Der er mulighed for, at få sat nåle i her hos os, hvorefter skrædderen tager den med i systuen for at sy den.
Datoer hvor skrædderen er i LUXUX:

d. 21. marts, d. 4. april og d. 18. april

Booking af tid og afregning foregår hos skrædderen. Kontakt dem på akn@tojmageren.dk, via sms på 29 82 19 69 eller ring på 96 500 308 for tidsbestilling og yderligere info.
I kan IKKE bestille tid via os og vi kan ikke svare på skrædder relaterede spørgsmål.

Hør Anne fortælle om vores konfirmationskjoler

Se videoen

Når vi siger UDSALG! – Så mener vi UDSALG!

SPAR OP TIL 70%

Kom uden tidsbestilling alle fredage og lørdage i februar og marts.

Medbring MAX 2 personer til prøvningen.

Se åbningstider i fanen øverst

-så kom og oplev vores smukke univers og find din drømmekjole.