“Hej Luxux,
Et billede fra vores store dag d 17/6 og et tusind tak for hjælpen med at finde min brudekjole.D den var helt som den skulle være og passede perfekt til den bryllup vi havde valgt at holde.
Det var en helt speciel oplevelse at komme i den gamle kirke i birkelse, super vejledning og godt humør. Jeg har anbefalet stedet til alle dem jeg kender, og specielt til min søster der skal giftes næste år.
Lige en sidste ting, helt suveræn skrædder vi blev anbefalet, hun gjorde det så godt, også med en lille udfordring, da der "pludselig" skulle være plads til tvillinger i maven ❤️
Tak for hjælpen!

Janni FruergaardDet var en speciel oplevelse at komme i den gamle krike

“Jeg blev gift med min mand Jakob d 8/8-15. Jeg havde været mange steder for at prøve kjoler, men havde ikke fundet den rigtige.. Var blevet rådet af flere til at tage på besøg i Luxux. Anne fandt hurtigt de kjoler der passede til mig og jeg endte med to jeg ikke kunne vælge imellem. Jeg fik derfor lavet en ny aftale en uges tid senere, så jeg kunne få lidt betænkningstid ???? da jeg kom op igen var jeg stadig ikke helt overbevist, Anne fandt derfor en helt tredje kjole og så var jeg solgt.. Det var drømmekjolen.. Jeg fik den smukkeste kjole som var alt det, jeg havde drømt om ❤️❤️”

Trine Årup Adelhard

“Kære Anne.
Vi blev gift ved havet den 20/5-17 og havde den mest vidunderlige dag!
Det var mig, som tre uger inden brylluppet ikke kunne passe min kjole, og alligevel lykkedes det at blive gift i min drømmekjole... TAK❤️❤️
Jeg anbefaler dig til alle og enhver og sender hermed nogle billeder og et stort kram”

Maria Lønborg Hansen

“Kære Anna, Har længe villet sige mage tak for hjælpen til at finde netop min kjole og ikke mindst opbakningen til et nummer mindre. Her kommer et billede af os, vi havde en fantastisk dag og jeg fik så mange komplimenter på dagen. Endnu engang tak - og selvfølgelig tillykke med jubilæet. ”

Charlotte Frederiksen

“Min yngste blev konfirmeret i 2014 i én af jeres rigtig flotte modeller. Her kommer lidt billeder af hende fra dagen. :)”

Lise Sørensen

“Vi havde den mest fantastiske oplevelse hos jer ! Jeg prøvede kun den ene kjole og det var bare den og ingen tilretning eller noget ! Det hele var bare perfekt !”

Rikke Tougaard Neistskov