Brudekjoler

Dominiss

Lite

Victoria & Vincent

Lina Becker

Bella Bridal

Bridal star

Pollardi

Adriana Alier

Afrodyta- Queens

Luxux Bride

UDSALG

Callista

Brudekjoler

Vi har over 500 smukke brudekjoler I salonen. Det er kun et udsnit af vores kjoler man kan se på hjemmesiden. 

På dagen hvor du har bestilt tid til en konsultation, vil du blive mødt af en veluddannet konsulent, der står parat til at hjælpe dig med prøvningen. Efter en lille snak, hvor vi indkredser hvad du drømmer om, vil vi hjælpe dig med at finde DIN kjole. Om du skal giftes i en kirke, på rådhuset, i haven, ved havet eller et helt andet sted, har vi kjoler der matcher begivenheden. Alle brude er unikke, og alle brude har deres egen historie. Og vi vil gøre alt vi kan for at hjælpe dig med at fortælle din. For lige som dig, ønsker vi at du bliver den smukkeste udgave af dig selv, i den kjole du skal giftes i.

Vi ønsker at tilbyde vores brude noget unikt, og sælger derfor brudekjoler du ikke kan finde andre steder. Vi forhandler kjoler fra internationale modehuse, og vores egne LUXUX kjoler, der kun produceres i meget små oplag. Hos os går du ikke forgæves når du skal finde din drømmekjole, for vi har et af de største udvalg af brudekjoler i landet. Vi har kjoler i alle størrelser, og har desuden den største plussize afdeling af brudekjoler i Jylland. Vi ønsker at alle brude får en god oplevelse, og kan prøve kjoler i den størrelse de bruger.

Vi forsøget at holde hjemmesiden opdateret hele tiden, med hvilke kjoler der er på lager. Vi har både bestillingskjoler og kjoler man kan få med hjem med det samme. Så uanset hvor tæt du er på dit bryllup, kan vi hjælpe dig.

Efter at vi er flyttet til kirken har vi udvidet vores afdeling med brudekjoler, for vi vil simpelthen være det sted hvor man ikke behøver at gå forgæves.

Vi sætter 1.5 time af til en prøvning, og derfor er det nødvendigt at bestille tid til en prøvning. Vil man bare kigge ind ,og se hvad vi har, kan man komme når du har åbent i outlet afdelingen (se åbningstider). Her er der mulighed for at prøve vores nedsatte kjoler, hvis man har en medhjælper med. Og finder man ikke noget her, kan man altid booke en tid til den anden afdeling.

OBS: Undgå venligst parfume, da det ødelægger kjolerne og da Anne er meget allergisk.

Vi har kjoler fra mange mærker, og en del af kjolerne er vist på hjemmesiden. Da der hele tiden kommer nye kjoler hjem ,og der samtidig bliver solgt af vores lager, er det ikke muligt at vise alt på vores hjemmeside. Så bestil en tid og bliv glædeligt overrasket.