Gode råd inden brudekjoleprøvning

Læs gerne det hele grundigt inden du tager ud og prøver brudekjoler.

Sæt et budget

Vores opgave er at hjælpe dig med at finde KJOLEN. Den kjole der gør allermest for din krop, som passer til din stil og den type bryllup I vil holde. Vi gør alt vi kan for at holde os til dit budget og vil ikke vise dig de kjoler som ligger over. Vi har sat priser på de fleste af vores kjoler her på siden, så du kan få et indtryk af, hvad der er muligt indenfor dit budget. Hvis en kjole er for langt fra dit budget, er der ingen grund til at prøve den. Det vil skabe unødig frustration, hvis det er den du falder for. Overvej i stedet om du vil forhøje dit budget en smule, hvis det er det der skal til for at få drømmekjolen.

Din tid hos salonen

Vi er så glade for at vi får lov til, at være en del af dine bryllupsforberedelser og vi vil gøre vores bedste til, at du får en super oplevelse. Vi sætter tid af, hvor du har din egen konsulent. Derfor er det vigtigt, at du kommer til tiden, sletter din tid, hvis du bliver forhindret og forbereder dig til prøvningen. Bliver du forhindret slettes tiden på luxux.onlinebooq.dk, hvor du kan logge ind.

Jeg græd da jeg fandt kjolen!

Mange brude tror at de først har fundet kjolen når de begynder at græde. Lad være med at forvente, at det sker. Vi ser mest store smil, og et lettelsens suk, når kjolen er fundet. Tit er det ikke kjolen der får tårerne frem, men hele tanken om bryllup, kærlighed, familie og evig lykke 🙂

Hvad drømmer du om?

For at du får mest muligt ud af din prøvning, og ikke skal famle i blinde, er det en god idé at, du gør dig nogle tanker om, hvordan du tror din drømmekjole skal se ud. Hvilken stilart? Vær åben for forslag, måske er drømmekjolen noget helt andet, end det du selv har overvejet. Du kan være sikker på at vi lytter til dine ønsker. Vi smider ikke bare et random udvalg af kjoler over hovedet på dig. Vi ved hvilke kjoler der fremhæver dine fordele, og sammen finder vi din drømmekjole.

Skrædder/systuen

En kjole kan syes ind, men sjældent ud. Er du igang med vægttab bør du være så tæt på målet som muligt, så vi bedst kan vurdere hvad der klæder din krop. Køb ikke kjolen, hvis du skal tabe dig meget inden brylluppet og gå ikke i panik. Vi har altid kjoler på lager også selvom du kommer 14 dage før brylluppet 🙂

Hvilke blomster/farver i buketten?

Er det vigtigt for dig? Så fortæl os det. Læs mere om brudebuketten her.

Hvornår skal jeg finde kjolen?

Hvis muligt bør du komme til din brudekjoleprøvning 6-9 måneder før dit bryllup. Skal kjolen skaffes hjem på under 4 mdr. er det en hasteordre, og kjolen kan pådrage sig ekstra omkostninger. Hos LUXUX har vi dog både kjoler der er skal bestilles og kjoler man kan købe her og nu. På den måde får vores brude noget unikt, samtidig med at vores udvalg skifter flere gange på en sæson. Så kommer du i sidste øjeblik, er der stadig et meget stort udvalg, men der vil være kjoler vi ikke kan nå at skaffe.

Undertøj

Det rigtige undertøj betyder alverden, når du prøver brudekjoler. Hudfarvede trusser i microfiber er det bedste du kan brude. Shapewear der sidder godt og er hudfarvet, er også godt til prøvningen. Kun hvis du har en stor barm, er det vigtigt at du har BH på – også i hudfarvet. Undgå sort undertøj.

Den hvide syge

Undgå den hvide syge, hvor du har prøvet så mange kjoler, at du til sidst ikke ved hvad du går efter. At finde kjole skal være en god oplevelse. Så undgå at prøve for mange kjoler for mange steder.

Dit entourage

Brudens entourage er dem, der er med til din prøvning. Det kan være mor, mormor, søster osv.. Det kan være en skøn fælles oplevelse at prøve og at vælge brudekjole. Dog har vi erfaring med, at jo færre du tager med, jo mere ro er der til, at du kan koncentrere dig om at prøve kjoler. 2-4 personer er et godt antal at tage med. Børn er velkomne, hvis der er nogen der passer dem under prøvningen.

Frisuren

Vil du have sat håret op til dit bryllup, er det en god idé, at du kommer med det opsat til prøvningen. På den måde kan du og konsulenten bedst vurdere hvilken halsudskæring, kjoleryg og tilbehør, der vil passe til dig.

Skal du have slør?

Skal du have slør i håret, eller måske blomster?

Vi holder lukket til d. 5 september!

Men vi starter september med et kæmpe UDSALG!

SPAR MANGE PENGE

på både brudekjoler og konfirmationskjoler!

Medbring MAX 2 personer til prøvningen.

Se åbningstider i fanen øverst